ALT ER MULIG

Limstrand Interiør lager alle typer innredning til både proff og privatmarked. Produksjonsbedriften ligger like utenfor Ålesund, og i hjertet av det som en gang var møbelsentrum i Norge. Ettersom årene har gått har de aller fleste møbelprodusentene forsvunnet, men Limstrand har klort seg fast, og lever i dag godt av sine spesialinnredninger. 

Limstrand Interiør er et typisk snekkerverksted med fem ansatte. Her produseres topp moderne, kvalitetsinnredninger som blir skreddersydd til kundene. 

Innredninger

I 1965 begynte Fritz Limstrand å lage kjøkkeninnredning i sin egen kjeller. Etter hvert fikk han mer å gjøre og bestemte seg for å bygge der Limstrand Interiør holder til den dag i dag. Da Fritz døde i 1982 tok sønnen Hallgeir over driften.  Produksjonen økte og Hallgeir bygget på verkstedet.  De fikk oppdrag om å lage innredning til butikker og etter hvert produksjon av båtinnredninger og storkjøkken. I dag lager de alle typer skreddersydde innredninger.

En trygg og lønnsom bedrift

Hos Limstrand får de tegninger av arkitekter og skaper fantastiske innredninger ut av disse. -Det aller meste er løsbart, sier Hallgeir. -Vi lager alt av tre, og nå er det eik som er mest populært. Limstrand har flere faste kunder, og er derfor en trygg arbeidsplass. Lønnsomheten er også god i bedriften. 

Ønsker et generasjonsskifte

Det nærmer seg et generasjonsskifte hos Limstrand. -Håpet er at bedriften skal bestå, for markedet er fortsatt svært godt. 

I produksjonen er det bra maskinelt utstyr. -Den første CNC maskinen kom i år 2000, og vi er helt avhengig av gode maskiner i produksjonen, fortsetter Hallgeir. I en liten bedrift som vår må alle kunne litt av alt. Vi blir fort sårbare om noen er syke. Alle har sitt hovedansvar, så trår vi andre til der det trengs. 

-Arbeidsmengden er stabil, og slik ser det ut til å bli lenge framover. Derfor har jeg stor tro på at Limstrand skal være en lønnsom bedrift i lang tid framover, avslutter Hallgeir.